EQUIPAMENT 

VESTUARI

La vestimenta de les gimnastes ha evolucionat durant el temps, des dels mallots utilitzats en el passat, fins als més complicats d'avui en dia. Els actuals es poden realitzar amb diferents tècniques: sobre el mallot es pot imprimir qualsevol dibuix dissenyat per l'entrenador?a, també normalment se'ls-hi posa molts Swarovski  (brillants petits de diferents colors) i també se'ls hi pot afegir lluenntons (altre tipus de brillant). Al calçat, les gimnastes trepitgen la moqueta amb les punteres.

APARELLS

Hi han 5 aparells diferents:

 - La corda: és de material sintètic. La llargada de la corda va d'acord amn l'estatura de la gimnasta,
 - El cèrcol: està fet de plàstic. El diàmetre interior ha de tenir entre 80 i 90 cm. Ha d'arribar a la cintura de la gimnasta
 - La pilota: està feta de goma o plàstic, té un diàmetre de 18 a 20 cm. És l'únic element que no es pot agafar amb força.
 - Les maces: estan fetes de cautxú. La seva llargada es de 40 a 50 cm d'un extrem a l'altre. Les parts són: el cos, el coll i el cap.
 - La cinta: està fet de setí, o d'un material no emmidonat, té una vareta anomenada estilet, que pot estar feta de fusta, bambú, plàstic o fibra de vidre i ha de mesurar entre 50 i 60cm. Les parts de la cinta són: l'estilet, la unió i la cinta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puntuacions